Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka a la Mooseella

 
  • Serverar: 12-16 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mäktig kaka. Ugn: 175 Tid: 20 min Arbetstid ca 10 minuter + 20 i ugnen Form ca 24 cm i diameter, gärna med löstagbar botten Servera med tofuglass med vaniljsmak eller grädde och frukt. Hallon är väldigt gott till. Smaklig spis

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 C Smörj och bröa formen. Bröa gärna med havrekli Smält smöret i en kastrull. Smält ner chokladbitarna. Rör ner sockret och rör om ordentligt. Tag kastrullen från värmen. Rör ner äggen, blanda väl. Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker. Rör därefter ner mjölblandningen i kastrullen. Blanda väl. Häll smeten i den smorda formen. Grädda mitt i ugnen i 20 minuter. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Lägg kakan på ett serveringsfat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.