Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med vitchoklad med glasyr

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Supergod..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en rund form. Smält chokladen och smör över ett vattenbad. Låt svalna lite. Blanda de torra ingredienserna och rör ihop med choklad/smöret. Tillsätt ägg och citronskal och rör om till en slät smet. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i ca 30 min. Låt svalna.
  2. Blanda ihop creme fraiche, florsocker och vaniljsocker. Bred glasyren över kakan.
  3. Toppa eventuellt med bär eller frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.