- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Detta är en klassisk kladdkaka.
Man kan skära den i rutor för att få den att se finare ut.
Om kakan går sönder t.ex kan detta vara ett bra tips.
För alla chokladälskare som jag. Går snabbt att göra!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175gr
- smörj en rund form eller gör som som jag och använd ungpapper i formen.
- Sätt smöret i en liten kastrull så smältning.
under tiden vispa ägg och socker poröst.
(ca 4, 5 min med elvisp o 10min för hand. Smeten skall bli nästan vit och fluffig).
- lägg till mjölk.
- föbered alla torra ingredienser i en annan skål o rör ihop. (detta kan även förberedas i början).
Häll den torra satsen i smeten och rör ihop.
Lägg till sist till det smälta smöret.
- Häll i allt i formen och grädda mitt i ugnen 10-20 min beroende på hur kladdig ni önskar den.
Publicerat den
11 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar