Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkakemuffins

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

yummi

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ägg och socker poröst. Tillsätt resten av ingredienserna. Klicka ner i muffinsformarna! Gräddas i 15 min i 160°C.
  2. Blanda glasyrens ingredienser. Koka i 3 min, rör hela tiden. Fyll en msk glasyr i varje färdiggräddad muffinsform. Pudra över florsocker när de svalnat. Sätt in i frysen en stund före servering.
  3. Obs. Man kan med fördel minska sockermängden då de är väl söta annars.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • deniz_dalgici 14 mars 2010

    Detta recept får högsta betyg av mig!! Glasyren blev jättego!! Det enda jag ändrade på var i själva huvudreceptet, istället för 6 ägg tog jag 4 st och sockret lät väldigt mkt så jag nöjde mig med 6 dl vilket var tillräckligt, blev sött ändå :) så jag kan tänka mig hur extra sött det skulle bli med 9 dl :) Mums!!

  • israiso 3 juli 2013

    Mmmmmmm så gott!!!!!!! tack så mkt för denna supergoda recept!!!! Tack också för tips på att minska på socker- och äggmängden. En klar femma!!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.