Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckepizza med pumpakräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En nyttigare pizzavariant gjord på knäckebröd. Som variation kan du använda sötpotatis istället för pumpa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skala pumpan och skär i kuber. Blanda med olivoljan på en plåt. Salta och peppra. Baka i ugnen i ca 20 minuter eller tills pumpan är mjuk. Ta ut och mixa slät med en stavmixer.
  3. Lägg fyra knäckebrödsrundlar på bakplåtspappersklädda plåtar. Bred pumpakräm på varje och toppa med chorizo, rödlök, kronärtskocksbitar och paprika.
  4. Grädda i 10 minuter eller tills chorizon börjar få färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.