Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kötbullar med bacon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett litet påhitt med det jag hade hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll ströbrödet i en bunke och häll sedan över vatten så det täcker, låt det stå och dra en liten stund.
  2. Skala och hacka löken i små bitar, klipp baconen i små bitar. Lägg köttfärsen i bunken med ströbrödet. Blanda i baconen, löken, pressa sedan i vitlöksklyftorna och tillsätt kryddorna, tillsist har du i äggen. Blanda sedan om tills allt ströbröd blandats in i köttfärsen.
  3. Rulla sedan köttfärsen till så stora köttbullar du vill ha tills all smet är slut. Lägg dom sedan i en smord långpannan och sätt in dom i mitten av ugnen. Vänd dom efter halva tiden.
  4. 200 grader i 40-45 minuter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • susie_q 9 november 2009

    hej jag bara undrar hur många grader på ugnen och hur länge ska dom vara där? låter gott,ska jag verkligen prova.mvh susieq.

  • Mamma0607 10 november 2009

    Hej :) Förlåt det glömde jag skriva dit men det ska vara 200 grader 40-45 minuter :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.