Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kött och linscurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda smaker i en gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i ganska små tärningar. Skala och hacka lök och ev vitlök. Hetta upp fettet i en stekpanna och bryn köttet runt om. Lägg över i en gryta. Tillsätt lök, ev vitlök, ingefära, gurkmeja, chilipulver och garam masala.
  2. Blanda linserna i grytan och rör i tomatpuré och yoghurt. Salta och spä på med vatten. Koka under lock på svag värme tills köttet är mört, ca 20 min. Smaka av. Servera med kokt ris och en sallad eller någon kokt grönsak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.