Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling/kött/fiskgryta med curry och kokosmjölk

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god och snabb gryta som kan varieras efter vad man är sugen på. Jag har testat både med kött och med kyckling och lika underbart gott :). Passar både til ris och som pastasås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléernagrytbitarna/fickblocket i mindre bitar.
  2. Stek upp i stekpanna tills köttet fått fin färg. Krydda med salt och vitpeppar.
  3. Skala och skiva löken och stek tillsammans med köttet. Pressa vitlöksklyftan över.
  4. Häll i grönsakerna och låt allt steka samman.
  5. Tillsätt curryn och kokosmjölken och rör samman. Småkoka lite och smaka av. Tillsätt mer curry, salt och peppar om det behövs.
  6. Servera med ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.