Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkött med kokosmjölk och röd curry

(2 kommentarer)  
Fläskkött med kokosmjölk och röd curry Fläskkött med kokosmjölk och röd curry
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Keang Kien Wahn Muu

Ingredienser

Instruktioner

Strimla och fräs köttet i matolja. krydda med Green Curry. Tillsätt kokosmjölk, röd paprika och purjolök. Låt puttra i 3 5 minuter. Servera med äggnudlar. Om du vill variera denna rätt kan du byta ut fläskköttet mot kyckling. Gott att servera til är Thaibasilika.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • JennyV 28 juli 2008

    Denna rätt heter fläskkött med kokosmjölk och röd curry men den innehåller bara grön curry??! Kanske går bra med vilket som?

  • miramamman 14 januari 2010

    Mums så gott och enkelt att göra. Jag är så glad över dina recept, de passar min/vår smak. Och eftersom jag köper hela och halva grisar så behöver man få lite variation på skinkstekarna. 5 p av minstingen och 4 av oss andra. en kommentar, jag tog en msk grön curry först och det räckte för styrka åt oss, dessutom tyckte jag det blev osalt, så jag hade i både salt och oystersås, tror köttet borde saltas lite när det steks. jag tog också en påse wokgrönsaker istället för purjo som ungarna inte gillar. Och serverade jasminris till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.