- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Den här grytan lagar nästan på samma sätt som Röd curry. Kan göras helt färdig dagen innan och värmas försiktigt infor serveringen.
Instruktioner
- Koka kokosmjölk (den tjocka krämen) ett tag i kastrull, blanda sedan i currypasta och rör ordentligt.
Lägg i köttet och rör om då och då tills köttet är färdigt.
- Blanda i äggplantorna och bambuskott och resten av kokosmjölken och 1 eller 2 dl vatten. Låt det koka ca. 5 minuter under lock.
- Lägg sedan i paprika och zucchini och låt det hela sjuda ca 5 minuter till och tillsätt med fisksåsen och sockret och smaka efter hand.
- Innan du serverar lägger du på basilika och serverar med ris.
Publicerat den
31 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Testade denna idag, men utan mini äggplanta. Gott men lite smaklöst. Nästa gång tar jag ännu mer grön curry i.