Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i grön curry

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Asiatisk touch

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kycklingfiléen. Skala och hacka vitlöken. Skär auberginen i bitar. Fräs grön currypaste i rapsoljan 1 minut. Tillsätt kycklingen och låt bryna 2 minuter. Tillsätt aubergine och vitlök och fräs ytterligare någon minut. Häll på kokosmjölk, asiatisk fisksås och farinsocker och låt koka 5 minuter, eller tills kycklingen är färdig. Smaka av med färskpressad limejuice. Strö över hackad koriander eller thai-basilika och servera med ris (gärna Jasmin).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.