Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kött och rotfruktsgryta

 
Skriv ut

Viktväktarrecept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vänd köttbitarna i mjölet. Lägg köttet i en gryta. Tillsätt öl eller buljong och tomatpuré.
  2. Dela potatisen, kålroten och palsternackan i bitar skär moroten och purjolöken i skivor. Blanda grönsakerna med köttet i grytan, tillsätt resten av buljongen, örtkryddorna, salt och peppar.
  3. Låt grytan koka på svag värme under lock till köttet är mört och grönsakerna mjuka, ca 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.