Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kött- och rotfruktssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En soppa som värmer i höstrusket och vinterkylan. Denna soppa är lättlagad och mycket god. Min egen version på den jag sett min pappa göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att hacka löken, tärna köttet och skära morötterna och palsternackan i medaljonger. Kålroten tärnas. Fräs löken i smöret - löken ska inte få färg, bara mjukna. Tillsätt grönsakerna och strax därefter vattnet och buljongtärningarna tillsammans med lagerbladen och pepparkornen. Låt alltsammans koka under lock i 40-60 minuter.
  2. Servera gärna med nybakt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.