Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs med pepperoni

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergod köttfärs med lite extra sting

Ingredienser

Instruktioner

Lägg smör i en stekpanna och fräs löken. Tillsätt köttfärsen och stek den tills den är genomstekt. Nagga pepperonin och lägg i dom i pannan. Salta och peppra efter smak (tänk på att pepperonin är salt). Tillsätt ketchupen och chiliflingorna. Låt fräsa i några min. Tillsätt grädden, sänk värmen och låt det puttra i ca 15-20 min. Servera med pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.