Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsfyllt franskbröd

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott som kvällsmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken, smula i köttfärsen och bryn det. Tillsätt svampen och vitlöken och låt det hela puttra tillsammans några minuter.
  2. Dofta över curry och mjölet, rör om och späd med vatten och soja.
  3. Röran får puttra tills det mesta av vätskan har försvunnit.
  4. Häll då på grädden och koka tills allt är en torr röra. Smaka av med salt och peppar.
  5. Skär ett lock på brödet och gröp ur det mesta av innanmätet.
  6. Pensla brödet inuti med oljan och rösta brödet lätt i ugnen.
  7. Fyll brödet med köttröran strax innan serveringen.
  8. Servera gärna en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.