Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Perfekt om det blir köttfärs över. Ungarna älskar denna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp mjölken, lägg i buljongtärningen och muskotnöten. Blanda smält smör och mjöl i en separat skål, klicka i blandningen i mjölken under vispning. Smaka av med salt och peppar, låt sjuda någon minut.
  2. Ta vilken pasta som helst och blanda det med köttfärssåsen och lägg i en smord form och häll över såsen. Strö över osten och gratinera i ugn 175 grader tills den fått färg, ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.