Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgratäng i ugn

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Den är enkel och god och eftersom den är i gratängform så är det perfekt helgmat eller ngt som man kan förbereda kvällen innan eller på morgonen..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i en gryta. Låt löken steka med några minuter. Tillsätt tomat, paprika, morötter och kryddor. Låt småputtra några minuter.
  2. Koka pastan enligt anvisningarna på paketen. Häll pasta och köttfärs i en ugnsfast form. Strö över riven ost och gratinera rätten ca 30 minuter på 175-200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.