Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgratäng med sambal oelek

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jättegod

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka rödlöken, skiva paprikan och finhacka timjan. Smält smöret i en panna och stek löken, paprikan och timjan på medelvärme tills de mjuknar. Tillsätt därefter färsen, krydda med salt och peppar och stek färsen färdig. Blanda samman grädde med sambal och häll det över färsröran. Låt det puttra i 5 minuter på spisen och lägg därefter ner det i en ugnsform. Strö över lite riven ost och gratinera i 175 grader i 20 minuter. Servera med ris, tortillachips eller pasta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • berndt39 25 juli 2010

    Vill se en bild på receptet. Ett recept utan bild är inget vidare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.