Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta med pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, nyttigt och billigt! En gryta med bl.a. purjolök, morötter, paprika, krossade tomater och pasta - allt i samma gryta. Servera med en klick crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skölj och strimla purjolöken och skala och tärna morötterna. Låt purjolöken och morötterna fräsaq med färsen en par minuter och lägg över i en gryta. Rör i krossade tomater, vatten, fond och kryddor. Koka i 15 minuter.
  2. Koka pastan enl förpackningen och låt rinna av. Kärna ur och hacka paprikan. Rör ner pasta och paprika färsen och koka upp.
  3. Servera med en klick crème fraiche.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.