Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med pizzasmak

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Hur gott låter inte detta? Såsen som blir av skyn blir nog himmelsk mmmm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula inkråmet från brödskivorna i en skål. Häll på mjölk och låt svälla i 5 minuter.
  2. Lägg i färs, ägg, lök, salt, peppar, oregano och basilika. Rör om till en jämn färs. Platta ut till en avlång platta och lägg på hackad rucola och ost.
  3. Rulla ihop och lägg med skarven ner i en stor form. Linda parmaskinka runt om och tillaga i ugn i 30 minuter i 220 grader.
  4. Skala och klyfta löken. Kärna ur och skär paprikorna i stora bitar. Blanda lök och paprika med olja, salt och peppar och lägg runt köttfärslimpan. Tillaga i 20 minuter till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.