Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoslimelax med currysås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laxfilé är favoritmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Riv skalet av limen och blanda med kokosflingorna.
  2. Lägg laxbitarna i en ugnssäker form. Pressa över limesaft, salta och strö över kokos- & limeblandningen.
  3. Stek laxen i ugnen i ca 15 minuter tills den är genomstekt. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs det utan att det tar färg tillsammans med curryn i smör- & rapsolja i en kastrull.
  4. Tillsätt Kelda Kokos, sambal oelek, farinsocker och fisksås och koka ihop ca 3 minuter på svag värme.
  5. Servera såsen till laxen och kokt ris eller nudlar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 4 september 2008

    Mumsigt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.