Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kokospaj

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Gillar man kokos ar detta en smarrighet,den kan verka lite for sot men i slutandan bryter det bra.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa det hela agget och aggulan med sockret till skum.Tillsatt mjolet,saltet och det mjuka smoret. Knada degen forsiktigt,rulla ihop till en boll och lat vila i kylen i 1 timme. Nagra minuter innan det ar dax att ta ut degen ur kylen forbereder du fyllningen. Vispa aggvitorna till ett mkt hart skum,i med sockret lite i taget och sist i med kokosen. Smora och broa en kakform (25cm diameter) tryck i pajdegen,tank pa att fyllningen inte ska svamma over sa gor lite extra kant.Hall i kokosfyllningen och slata ut ytan med en slickepott. Ugn:170C i 45 minuter Serveras nar den kallnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.