Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosparfait med mynta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Myntans friskhet bryter av mot parfaitens sötma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta kokosen i en torr het stekpanna tills den blir ljusbrun.
  2. Rör ihop äggulor, florsocker, mynta och kokosmjölk.
  3. Vispa grädden. Rör ner grädde och kokos i äggsmeten. Häll i en avlång form, täck med plast. Frys i minst 4 timmar.
  4. Ta fram kokosparfaiten och låt stå i kyl ca 30 min före servering. Stjälp upp parfaiten på en skärbräda. Skär den i skivor och sedan på diagonalen. Servera med frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.