Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokt kyckling med currysås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klassiker som alltid går hem hos stora som små.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, grönsaker och kryddor. Lägg i kycklingen gärna i halvor och låt koka i 35-40 min.
  2. Tag upp fågeln och sila buljongen. Tag bort skinnet och dela den i mindre bitar.
  3. Fräs curryn i fettet i en kastrull, rör ner mjölet och späd med buljong och grädde under omrörning. Låt det koka ihop några minuter.
  4. Lägg i kycklingköttet i såsen och servera med kokt ris och broccoli.
  5. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.