Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokt torsk med persiljesås

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Viktväktar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj fisken snabbt och låt den rinna av. Lägg fisken i en låg kastrull. Häll på vatten och citronsaft. Salta och peppra försiktigt och strö på persiljan. Klicka över margarinet och sjud fisken under lock på svag värme tills köttet är vitt och fint (5-8 minuter).
  2. Håll sedan fisken varm. Mät upp spadet. Rör ut mjölet i lite vatten. Vispa ner mjölet i fiskspadet, koka upp och låt koka några minuter. Smaksätt med mer salt och peppar om det behövs.
  3. Servera fisken med den nykokta, pressade potatisen, grönsakerna och såsen. Strö nyklippt persilja över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.