Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Konjakssyltade Rönnbär

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mmm, så gott! Gärna till vilt, fågel och oxstek.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och rensa bären. Häll vattnet i en gryta och koka upp. Lägg i bären och kanelstången och koka under lock i 10 minuter. Tillsätt syltsockret och koka i ytterligare 2 minuter. Tag grytan från värmen och rör i konjaken. Rör tills det svalnat, annars flyter bären upp. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förvara svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.