Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korv med krispiga paprikapotatisar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är både gott och tidsbesparande att använda ekologiskt odlad potatis, den behöver inte skalas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Skrubba eller borsta och skär potatisen i bitar. Blanda den med salt och 1 msk olja på ett ugnssäkert fat med bakplåtspapper. Rosta potatisen mitt i ugnen cirka 20 minuter. Rör om några gånger under tiden.
  2. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva vitlöken. Fräs paprika och vitlök i 2 msk olja cirka 3 minuter. Blanda i persiljan.
  3. Stek korven runt om cirka 5 minuter.
  4. Blanda potatis och paprikafräs och servera med korv och gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.