Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvwrap med morotskross och örtkeso

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En superenkel och matig wrap när tiden är knapp! Smaksätt gärna med din favorit ketchup, t ex siriachasås. Keso finns i många olika smaker, kolla vad som finns i din butik och hitta din favorit. Laktosfri, äggfri och glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatis och morötter i mindre bitar. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Krossa med potatiskross eller ballongvisp. Klicka i smör och vänd runt. Smaka av med salt.
  2. Stek korvarna tills de är varma med fin yta. Smaksätt keson med olja och örter.
  3. Servera kross och korv med sallad och keso i tortillabröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.