Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlett med coleslaw

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Färgglad rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, lägg ner kålen och koka upp. Häll av kålen i durkslag.
  2. Blanda samman kål, lök, majonnäs, dijonsenap, crème fraiche, salt och peppar till kålsalladen.
  3. Grilla squash och tomater på grillpanna. Stek kotletterna i smör några minuter per sida. Salta och peppra.
  4. Servera coleslaw, tomat och squash till kotletterna. Strö över solroskärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.