Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlett med kantarellsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott att servera till ris eller pressad potatis…

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra kotletterna. Hetta upp en klick smör i en stekpanna och stek köttet på medelvärme, 3-4 minuter på var sida. Ta upp kotletterna och håll dem varma.
  2. Ansa och rengör svampen. Lägg ner den i stekpannan och låt fräsa i lite smör, ca: 5 minuter. Tillsätt löken och rör om. Häll på buljongen och grädden. Låt koka till simmig konsistens, smaka av med salt och peppar.
  3. Finhacka örterna och blanda med kesellan. Salta och peppra. Halvera och stek tomaterna med snittytan ner i en torr panna på hög värme, 6-7 minuter.
  4. Vänd upp tomathalvorna, lägg en klick örtkesella på toppen. Servera kotletten med svampsåsen och tomaterna och tomaterna. Garnera gärna med färsk basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.