Gott att servera till ris eller pressad potatis…
Instruktioner
- Salta och peppra kotletterna. Hetta upp en klick smör i en stekpanna och stek köttet på medelvärme, 3-4 minuter på var sida. Ta upp kotletterna och håll dem varma.
- Ansa och rengör svampen. Lägg ner den i stekpannan och låt fräsa i lite smör, ca: 5 minuter. Tillsätt löken och rör om.
Häll på buljongen och grädden. Låt koka till simmig konsistens, smaka av med salt och peppar.
- Finhacka örterna och blanda med kesellan. Salta och peppra. Halvera och stek tomaterna med snittytan ner i en torr panna på hög värme, 6-7 minuter.
- Vänd upp tomathalvorna, lägg en klick örtkesella på toppen. Servera kotletten med svampsåsen och tomaterna och tomaterna. Garnera gärna med färsk basilika.
Publicerat den
24 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar