Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotletter med blomkålspuré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

306 kalorier per portion Kotlett med senapsting stämmer träff med mild, slät blomkålskräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skär blomkålen i buketter. Koka dem mjuka i mjölk och smör ca 20 minuter.
  2. Stek kotletterna i oljan i en panna, salta och peppra. Tillsätt senap, crème fraiche och ½ dl vatten i pannan. Koka till såsig konsistens.
  3. Häll av blomkålen i en sil. Mixa den i blender eller med en stavmixer till puré. Salta och peppra.
  4. Lägg spenaten i en skål med 3 msk vatten, kör på medeleffekt i mikro 2 minuter.
  5. Servera kotletter och blomkålskräm med spenaten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.