Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbröra

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God som förrätt eller huvudrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 75 grader. Vispa samman grädde, crème fraîche, ägg, gräslök och kryddor. Rör ner krabbköttet.
  2. Häll smeten i smord, ugnsfast form. Ugnsbaka i vattenbad ca 40 minuter tills den stelnat (ställ formen på en ugnsplåt eller i en större form med höga kanter och häll i vatten så att formen med krabbröran täcks till 2/3).
  3. Servera krabbröran varm med rostat bröd och ev pickles.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.