Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräftor och skinka i gräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och enkelt svängs den här rätten ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda 1 dl fiskbuljong och vetemjöl och ställ åt sidan. Hetta upp matfett i en stor gryta och fräs lök och vitlök i ca 2 minuter. Tillsätt vin och 1 dl fiskbuljong och koka upp.. Sänk värmen och låt sjuda i 10 minuter. Rör om mjölredningen och rör ner den.
  2. Tillsätt skinktärningar, kräftstjärtar eller räkor samt grädde. Rör om och koka upp. Smaka av med salt och peppar. Servera med nykokt fettuccini och grovt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.