Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräm och krispfylld chokladrulltårta

 
Skriv ut

Skulle det mot förmodan bli något över går det bra att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Täck en plåt med bakplåtspapper.
  2. Vispa äggen och sockret pösigt. Sikta över kakaon, mjölet och bakpulvret och blanda in i smeten tillsammans med grädden.
  3. Bre ut smeten över papperet. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 5 minuter.
  4. Strö socker den nygräddade kakan. Vänd upp på bakplåtspapper och dra av papperet. Låt kakan kallna.
  5. Använd en elvisp och vispa smöret, florsockret och äggulan till en slät kräm.
  6. Bred ut smörkrämen över kakan, hacka daimen och strö över. Rulla ihop tårtan, slå in den i bakplåtspapper och låt stå i kyl i minst en timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.