Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig bacon- och fläskfileégryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Denna grytan är god att äta även med potatis!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Putsa filen och skär i fina bitar. Bryn köttet, och även det strimlade baconet. Tillsätt grädde och creme fraiche. Låt sjuda ett par minuter innan du tillsätter fonden, ev. soja och äppelcidervinäger. Rör ner champinjonerna och fin hackad persilja . Och smaka av med salt och peppar. Låt sjuda ett par minuter innan servering.
  2. Serveras med en härlig grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Kruthuset 8 november 2010

    Lätt lagat och mycket gott!

  • jennieerica 30 november 2010

    Jättegott, rekommenderar att alla provar denna. Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.