Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig spaghetti med kycklingfärs, salvia och citron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Salvia och citron sätter piff på denna enkla och krämiga rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingfärsen, salta och peppra. Tillsätt purjolök, vitlök och salvia. Stek under omrörning någon minut till. Häll i vatten och grädde. Lägg i buljongtärningen och låt sjuda under lock ca 10 minuter. Smaka av med citronskal (endast det gula) och eventuellt mer salvia.
  2. Koka spaghettin enligt anvisningar på förpackningen. Vänd runt med såsen. Servera direkt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.