Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig blåbärskaka/tårta

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En enkel och uppskattad kaka/tårta! Glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper på bottnen av en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
  2. Rör ihop allt utom flingsaltet, bred ut i formen. Smula flingsaltet över och grädda mitt i ugnen i 10 minuter. Låt kakan svalna.
  3. Vispa grädden. Smaksätt gärna grädden med punsch eller rom. Toppa kakan med grädde och frysta blåbär som får tina på kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.