Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krydig korv med varm matkornssallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott och annorlunda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka matkornen i vatten enligt anvisningar på paketet. Fräs rödlök, korv och regnbågsblandningen i smör i en stekpanna tills grönskerna är mjuka. Tillsätt matkornen och smaka av med salt och peppar.
  2. Sås: Rör samman yoghurt och tomatcremen. Smaka av med salt och peppar. Servera såsen till till rätten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.