Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

KTH glass

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Glass med många varianter!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägg och socker i en bunke. Vispa poröst. Blanda i grädde och vaniljvisp, rör om.
  2. Välj smak, antingen hallonsylt eller o´boy och banan. Blanda i den smak du vill ha och vispa om.
  3. Häll över glaasen i den skålen du vill servera i och ställ in i frysen.
  4. Låt stå cirka 1 - 2 timmar före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.