Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kvibille ädelostsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ädelost, bacon, grönsaker och en giftig vitlöksdressing till - hur gott kan det bli? Mängden ingredienser till själva salladen anpassar man efter omständigheterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sallad, tomat och gurka i bitar och blanda dem med majs i en stor skål. Smula ner ädelost och riven ost i salladen.
  2. Knaperstek bacon och låt rinna av på hushållspapper och svalna. Bryt sedan ner baconet i salladen.
  3. Blanda samman matolja, vinäger, salt, vitpeppar och vitlök. Häll dressingen över salladen eller servera den bredvid.
  4. Rosta formfranska och skär i tärningar. Lägg dem överst på salladen eller servera också dem bredvid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.