Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling à la Thailand

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabblagad huvudrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stycka kycklingen i mindre bitar.
  2. Fräs curry och koriander hastigt i matoljan i en kastrull. Häll på kokosmjölken och lägg i buljongtärning och kycklingbitarna.
  3. Krydda med salt, citronpeppar, farin och finstrimlad spansk peppar. Låt grytan koka sakta 25 min. Lägg i vindruvorna och låt dem bli genomvarma.
  4. Serveringsförslag: Ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 18 oktober 2009

    Använde filé skuren i mindre bitar så gick det fortare! Enkelt och gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.