Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med krämig parmesanpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kombination av recept jag hittat och lite inspiration för stunden den lagades.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kycklingen i bitar lagom att tugga. Bryn kycklingen i lite olja tillsammans med purjolök och pressad vitlök. Lägg i yoghurten eller crème fraichen i pannan och rör runt. Smaksätt med kycklingfonden, salt och peppar.
  2. Koka upp pastan och låt kycklingsåsen puttra på svag värme under tiden pastan kokar.
  3. Häll av vattnet från pastan, kontrollera att kycklingen är klar. Vänd i pastan i såsen och rör runt. Häll över den rivna parmesanen och rör runt, servera direkt så att osten fortfarande inte är helt smält. Kanongott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.