Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och pastasoppa

 
Skriv ut

En lätt och elegant soppa med asiatisk touche. Kan serveras som förrätt eller tillsammans med en mättande efterrätt. Rätt kan också göras av en stekt eller kycklingrester.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i smala strimlor
  2. Koka upp buljongen, matlagningsvinet, ingefära och chilipastan.
  3. När buljongen kokar tillsätts pastan, bruten i bitar. Koka pastan tills 4 minuter återstår av pastans koktid.
  4. Lägg därefter i kycklingstrimlorna och koka tills kycklingen och pastan är klara.
  5. Smaksätt eventuellt med salt.
  6. Strö över koriander och ev. lite persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.