Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling & paprika med citrongräs

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i långa strimlor. Hetta upp oljan på stark värme i en stor stekpanna eller wok. Lägg i vitlöken och fräs i 1 minut.
  2. Lägg i kycklingen och bryn lätt i 2-3 minuter. Rör ner cirtrongräs och ingefära och lyft woken från plattan.
  3. Häll ur kycklingen från woken eller pannan och ställ åt sidan. Lägg sedan i paprika och gul lök, stek på stark värme i 2-3 minuter så att löken blir gyllengul och mjuknar något.
  4. Lägg tillbaka kycklingen i pannan, rör ner limejuicen och smaka av med salt och peppar. Servera tillsammans med nudlar eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.