Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingburgare med ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lättlagade och smakrika kycklingburgare med asiatisk touch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka salladslök och chili och blanda med kycklingfärs, riven ingefära och salt. Forma 4 stora burgare och stek dem i olja på medelvärme tills de är helt genomstekta.
  2. Stek äggen och värm bröden. Lägg ihop burgarna med sallad, ägg och matyoghurt gärna med någon smaksättning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.