Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingburgare med curryslaw

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch burgare med mycket smak och spännande tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och grovriv morötterna. Strimla vitkålen. Blanda morot och vitkål med crème fraiche, majonnäs, curry och hackad ingefära. Krydda med salt och peppar.
  2. Dela kycklingfiléerna längs med så det blir 2 platta filéer. Dela, kärna ur och finhacka chilifrukten. Stek kycklingen i chilin och olja i en stekpanna 2-3 minuter per sida. Krydda med salt och mortlad sichanpeppar.
  3. Lägg ihop burgaren med rostat surdegsbröd, romansallad, curryslaw och kyckling.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.