Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingburgare med roquefortkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingburgarna får extra sting av den härliga roquefortkrämen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda i salladslök och örter i kycklingfärsen. Salta och peppra. Forma 4-6 burgare och stek dem i smör på medelvärme ca 8 minuter på varje sida.
  2. Mosa roquefortosten med en gaffel i en skål. Blanda ost och créme fraiche så att det blir smidigt. Tillsätt hackad persilja och smaka av med örtsalt och svartpeppar.
  3. Servera burgarna med sallad, skivad tomat och lök samt roquefortkrämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.