Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfajita med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt fredagsmysmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur paprikorna och tärna dem fint. Hacka löken. Tärna kycklingen. Fräs baconet 7-8 minuter i en stor stekpanna tills knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. Häll ut allt fett utom 1 msk ur stekpannan.
  2. Lägg paprikan och löken i stekpannan och fräs på medelvärme cirka 5 minuter. Lägg i kycklingen och krydda med chiliflingor och vitlökspulver. Stek under omrörning cirka 10 minuter tills kycklingen är genomstekt.
  3. Värm tortillabröden enligt paketets anvisningar. Portionera upp kycklingblandningen på bröden. Smula baconet och strö det över blandningen. Hacka ca 3 msk persilja och strö över.
  4. Vik in en kant på tortillabröden för att få en botten och rulla sedan ihop dem. Servera med gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.