Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med stekt ingefärsris

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta blev en rätt som tillkom när jag skulle steka kyckling och hade kallt fullkornsris i kylen, samt färsk ingefära i fruktskålen. Smaken är i lyxklass. Ljuvligt GOTT!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela de två kycklingfiléerna så det blir 4 filéer. Salta och peppra lite lagom. Ringla i flytande margarin i stekpannan och stek filéerna.
  2. Ta under tiden den färska ingefäran och skiva och strimla den fint. Blanda den sedan med en skvätt olivolja och en nypa socker. Rör runt.
  3. Ta upp filéerna.
  4. Häll i riset och ingefärsblandningen i stekpannan. Stek på 3:an tills riset har blivit lagom varmt och fått lite smak av kycklingen och ingefäran.
  5. Servera med Sweet Chili Saucen och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.