Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfiléer med knaprig bacon

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God blandning.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kycklingfiléerna runt om och krydda väl med salt och peppar. Lägg dem på en bakpappersklädd plåt och efterstek ca 20 minuter i ugn. Kolla gärna med termometer (innertemp, ca 70 grader). Låt filéerna vila en stund, skiva dem och lägg upp på fat. Knaperstek baconet och bryt ner till mindre bitar. Blanda samman marinaden och häll över de ännu lite ljumna filéerna. Vid serveringen strö över bacon pch ev hackad gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.